Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 2 × 3

    Answer: 6
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 8

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 19.8cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Find 66% of 388

    Answer: 256.08
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 40, 5, 38, 17, 10, 27, 21

    Answer: 22.6

Tuesday 18 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 8.1 + 6.5

    Answer: 8.1 + 6.5 = 14.6
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x = 21

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 8.cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify: 10:12:10

    Answer: 5:6:5
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 86, 53, 51, 69, 47, 86

    Answer: 39

Wednesday 19 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 67 + ? = 183

    Answer: 116
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 6 = 15

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate perimeter: two sides are 13cm and 9cm at right angles

    Answer: 37.8cm
  4. 4. Ratio

    Find 27% of 213

    Answer: 57.51
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 10, 17, 7, 21, 15

    Answer: 14

Thursday 20 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 25

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Factorise: 35x + 35

    Answer: 5(7x + 7)
  3. 3. Geometry

    Find the perimeter of a right triangle with sides 3cm, 4cm, 5cm

    Answer: 12cm
  4. 4. Ratio

    Find 17% of 389

    Answer: 66.13
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 90, 69, 96, 43, 51, 107

    Answer: 64

Friday 21 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 77 + ? = 130

    Answer: 53
  2. 2. Algebra

    Expand: 2(3x + 6)

    Answer: 6x + 12
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 10cm

    Answer: 11.66cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 20:24:16

    Answer: 5:6:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 19, 22, 9, 12, 18

    Answer: 13