Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 60 + ? = 158

    Answer: 98
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 4x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Calculate the distance between (1, 8) and (4, 12)

    Answer: 5
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:10

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 6, 19, 12

    Answer: 12.25

Tuesday 25 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    6000

    Answer: 6 × 103
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 24

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:15

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 50, 28, 30, 9, 13, 38, 31

    Answer: 28.4

Wednesday 26 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 98 + ? = 162

    Answer: 64
  2. 2. Algebra

    Collect like terms: 6x + 2y + 5x + 2y

    Answer: 11x + 4y
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 15cm

    Answer: 176.71cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:28

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 512

Thursday 27 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 95

    Answer: 33 + 95 = 128
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 25, 27, 29, 31, ...

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 10cm

    Answer: 314.16cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 89

    Answer: 22.25
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Friday 28 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 70

    Answer: 28 + 70 = 98
  2. 2. Algebra

    Expand: 6(x + 8)

    Answer: 6x + 48
  3. 3. Geometry

    Find the perimeter of a right triangle with sides 3cm and 4cm

    Answer: 12cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 47

    Answer: 11.75
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 11, 17, 5

    Answer: 13.25