Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 41 + 85

    Answer: 41 + 85 = 126
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x = 98

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:8

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 21, 34, 9, 39, 34, 46, 13

    Answer: 28

Tuesday 2 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 217, 125, and 150

    Answer: 492
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 72

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 22cm

    Answer: 380.13cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 189

    Answer: 47.25
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 411

Wednesday 3 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 27

    Answer: 47 + 27 = 74
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 29, 32, 35, 38, ...

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 20cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 151

    Answer: 75.5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 15, 24, 15, 14, 19

    Answer: 10

Thursday 4 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 37

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 14 = 29

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 19.8cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:24:24

    Answer: 1:2:2
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 26, 36, 25, 48, 15, 39

    Answer: 31.5

Friday 5 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 447 + 162

    Answer: 447 + 162 = 609
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 2, 6, 18, 54, ...

    Answer: 162
  3. 3. Geometry

    Opposite = 16cm, adjacent = 10cm. Calculate the angle

    Answer: 58°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:6:4

    Answer: 6:3:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 18, 25, 19, 19, 12

    Answer: 13