Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 45 + 57

    Answer: 5335
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 13 = 31

    Answer: x = 18
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 9cm

    Answer: 63.62cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:4:6

    Answer: 6:2:3
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 37, 48, 46, 33, 8, 29, 46

    Answer: 35.3

Tuesday 9 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 24

    Answer: 38 + 24 = 62
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 4 = 6x + 2

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify: 15:9:12

    Answer: 5:3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 20, 8, 3, 12

    Answer: 11.6

Wednesday 10 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 84 + 71

    Answer: 84 + 71 = 155
  2. 2. Algebra

    Collect like terms: 7x + 8y + 7x + 3y

    Answer: 14x + 11y
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a right triangle with perpendicular sides 13cm and 14cm

    Answer: 91cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify: 20:16:20

    Answer: 5:4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 19, 12

    Answer: 17

Thursday 11 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 275, 164, and 101

    Answer: 540
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 12 = 18

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify: 24:12:12

    Answer: 2:1:1
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 46, 17, 47, 39, 31, 49, 29, 50

    Answer: 38.5

Friday 12 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 3 + (-9)

    Answer: -6
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 9 = 26

    Answer: x = 17
  3. 3. Geometry

    Calculate perimeter: two sides are 15cm and 6cm at right angles

    Answer: 37.2cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 20:12:24

    Answer: 5:3:6
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 43, 37, 27, 30, 19, 29

    Answer: 30.8