Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 65 + 50

    Answer: 65 + 50 = 115
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 4 = 16

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, adjacent = 18cm. Calculate the angle

    Answer: 37.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:6

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 2 on a fair die?

    Answer: 16

Tuesday 16 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 73 + ? = 143

    Answer: 70
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 8 = 15

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 15cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 64

    Answer: 6.4
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 6 on a fair die?

    Answer: 16

Wednesday 17 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 70

    Answer: 49 + 70 = 119
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 40

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 12cm

    Answer: 113.cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 96

    Answer: 9.6
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 11, 34, 19, 26, 25, 32, 22

    Answer: 24.1

Thursday 18 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 79 + 57

    Answer: 79 + 57 = 136
  2. 2. Algebra

    Expand: 4(4x + 6)

    Answer: 16x + 24
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 8cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:18

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    A bag has 8 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12

Friday 19 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    89000

    Answer: 8.9 × 104
  2. 2. Algebra

    Expand: 4(x + 2)

    Answer: 4x + 8
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 21.2cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:35

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 19, 14, 3

    Answer: 11.25