Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 49

    Answer: 89
  2. 2. Algebra

    Factorise: 9x² + 2x

    Answer: x(9x + 2)
  3. 3. Geometry

    Calculate the distance between (2, 8) and (5, 12)

    Answer: 5
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:20

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 4 on a fair die?

    Answer: 16

Tuesday 23 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 50 + ? = 108

    Answer: 58
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 7, 10, 13, 16, ...

    Answer: 19
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 5cm

    Answer: 78.54cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:40

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 33, 95, 66, 50, 99, 42

    Answer: 66

Wednesday 24 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 412 + 391

    Answer: 412 + 391 = 803
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 23, 27, 31, 35, ...

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 7.cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Find 30% of 451

    Answer: 135.3
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 19, 27, 18, 15, 19

    Answer: 12

Thursday 25 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 61

    Answer: 57 + 61 = 118
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 96

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, adjacent = 17cm. Calculate the angle

    Answer: 30.5°
  4. 4. Ratio

    Find 28% of 323

    Answer: 90.44
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 22, 13, 50, 12, 49, 50, 36

    Answer: 33.1

Friday 26 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 888 + 293

    Answer: 888 + 293 = 1181
  2. 2. Algebra

    Factorise: 4x² + 2x

    Answer: 2x(2x + 1)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 16cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:20:16

    Answer: 3:5:4
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 15, 34, 8, 33, 40, 8, 8, 23

    Answer: 21.1