Change pack
Cornerstone Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 167, 282, and 120

    Answer: 569
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x = 30

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 3cm

    Answer: 28.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:12:8

    Answer: 2:3:2
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 56, 79, 49, 48, 82, 80

    Answer: 34

Tuesday 30 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 88 + ? = 175

    Answer: 87
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 6, 24, 96, 384, ...

    Answer: 1536
  3. 3. Geometry

    Opposite = 20cm, adjacent = 10cm. Calculate the angle

    Answer: 63.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:15:12

    Answer: 4:5:4
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 35, 5, 16, 10, 48, 47, 14, 34

    Answer: 26.1

Wednesday 31 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 65 + 25

    Answer: 65 + 25 = 90
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 14 = 31

    Answer: x = 17
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 9.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:16:12

    Answer: 3:4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 12, 17, 4

    Answer: 11

Thursday 1 January 2026

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 41

    Answer: 37 + 41 = 78
  2. 2. Algebra

    Factorise: 2x² + 3x

    Answer: x(2x + 3)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, adjacent = 13cm. Calculate the angle

    Answer: 45°
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 164

    Answer: 82
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 15, 7, 20, 11

    Answer: 14.4

Friday 2 January 2026

Keystones #2 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    450000

    Answer: 4.5 × 105
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 4, 16, 64, 256, ...

    Answer: 1024
  3. 3. Geometry

    Find the perimeter of a right triangle with sides 6cm, 8cm, 10cm

    Answer: 24cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 94

    Answer: 23.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 10, 5, 12, 7

    Answer: 9