Change pack
Cornerstone Jan 8 - 14 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 5 January 2026

Keystones #5 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 67 + ? = 194

    Answer: 127
  2. 2. Algebra

    Collect like terms: 4x + 2y + 3x + 7y

    Answer: 7x + 9y
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 19.8cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Find 85% of 188

    Answer: 159.8
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 31, 5, 30, 19, 10, 32

    Answer: 21.2

Tuesday 6 January 2026

Keystones #6 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 80 + 61

    Answer: 80 + 61 = 141
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 26

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Calculate the distance between (9, 8) and (12, 12)

    Answer: 5
  4. 4. Ratio

    Simplify: 24:12:12

    Answer: 2:1:1
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 51, 73, 53, 77, 26, 26

    Answer: 51

Wednesday 7 January 2026

Keystones #7 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 73 + ? = 175

    Answer: 102
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 17, 25, 33, 41, ...

    Answer: 49
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 7cm

    Answer: 153.94cm²
  4. 4. Ratio

    Find 18% of 139

    Answer: 25.02
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 6, 17

    Answer: 10.333333333333

Thursday 8 January 2026

Keystones #8 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 209 + 975

    Answer: 209 + 975 = 1184
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 7x

    Answer: 15x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 13.9cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Find 77% of 181

    Answer: 139.37
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 3, 11, 6

    Answer: 6.75

Friday 9 January 2026

Keystones #9 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 0 + 1

    Answer: 1
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 30

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 3cm and b = 9cm

    Answer: 9.49cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 6:12:6

    Answer: 1:2:1
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 13, 50, 30, 13, 18, 44, 22, 32

    Answer: 27.8