Change pack
Cornerstone Jul 13 - 19 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 13 July 2026

Keystones #194 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 1⁄5 + 3⁄5

    Answer: 4⁄5
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x - 15 = 5

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 13cm

    Answer: 14.76cm
  4. 4. Ratio

    Divide 160 in the ratio 1:3:4

    Answer: 20, 60 and 80
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 17, 19, 12, 10

    Answer: 15

Tuesday 14 July 2026

Keystones #195 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 6⁄10 + 2⁄10

    Answer: 4⁄5
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x - 5 = 25

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 10cm and b = 5cm

    Answer: 11.18cm
  4. 4. Ratio

    Share 80 in the ratio 3:2

    Answer: 48 and 32
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 38, 10, 18, 40, 29, 10, 19, 49

    Answer: 26.6

Wednesday 15 July 2026

Keystones #196 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 1⁄4 + 2⁄7

    Answer: 15⁄28
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x + 10 = 40

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 40cm

    Answer: 41cm
  4. 4. Ratio

    Share 90 in the ratio 1:2

    Answer: 30 and 60
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 10, 5

    Answer: 9.6666666666667

Thursday 16 July 2026

Keystones #197 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 4⁄6 + 1⁄6

    Answer: 5⁄6
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 4 = 88

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 6cm and b = 8cm

    Answer: 10cm
  4. 4. Ratio

    Share 63 in the ratio 3:4

    Answer: 27 and 36
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 11, 7, 4

    Answer: 7.5

Friday 17 July 2026

Keystones #198 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 2⁄3 + 5⁄6

    Answer: 3⁄2
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 7 = 73

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Find the hypotenuse of a right triangle with sides 9cm and 12cm

    Answer: 15cm
  4. 4. Ratio

    Share 25 in the ratio 3:2

    Answer: 15 and 10
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 9, 17, 11, 13, 11, 33

    Answer: 15.7