Change pack
Cornerstone Sep 14 - 20 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 September 2026

Keystones #257 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 2⁄5 × 4

    Answer: 8⁄5
  2. 2. Algebra

    Expand: 4(x + 6)

    Answer: 4x + 24
  3. 3. Geometry

    Find b if a = 10cm and c = 17cm

    Answer: 13.75cm
  4. 4. Ratio

    In ratio 3:1, the difference between shares is 60. What are the shares?

    Answer: 90 and 30
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 68, 27, 28, 39, 82, 42

    Answer: 55

Tuesday 15 September 2026

Keystones #258 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Multiply: 1⁄7 × 4⁄8

    Answer: 1⁄14
  2. 2. Algebra

    Expand: 4(3x + 7)

    Answer: 12x + 28
  3. 3. Geometry

    Find b if a = 6cm and c = 17cm

    Answer: 15.91cm
  4. 4. Ratio

    In ratio 4:1, the difference between shares is 87. What are the shares?

    Answer: 116 and 29
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 10, 31, 32, 5, 21

    Answer: 27

Wednesday 16 September 2026

Keystones #259 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 3⁄9 × 3

    Answer: 1
  2. 2. Algebra

    Expand: 4(5x + 7)

    Answer: 20x + 28
  3. 3. Geometry

    Find b if a = 9cm and c = 13cm

    Answer: 9.38cm
  4. 4. Ratio

    In ratio 6:5, the difference between shares is 25. What are the shares?

    Answer: 150 and 125
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 7, 8, 17, 11, 9

    Answer: 10

Thursday 17 September 2026

Keystones #260 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Multiply: 5⁄6 × 2⁄4

    Answer: 5⁄12
  2. 2. Algebra

    Expand: 3(x + 7)

    Answer: 3x + 21
  3. 3. Geometry

    In a right triangle, if c = 5cm and a = 3cm, find b

    Answer: 4cm
  4. 4. Ratio

    In ratio 7:1, the difference between shares is 108. What are the shares?

    Answer: 126 and 18
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 42, 56, 33, 48, 31, 84

    Answer: 53

Friday 18 September 2026

Keystones #261 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Multiply: 5⁄5 × 2⁄4

    Answer: 1⁄2
  2. 2. Algebra

    Expand: 2(x + 4)

    Answer: 2x + 8
  3. 3. Geometry

    Find b if a = 13cm and c = 19cm

    Answer: 13.86cm
  4. 4. Ratio

    In ratio 7:2, the difference between shares is 130. What are the shares?

    Answer: 182 and 52
  5. 5. Statistics

    Calculate the range of: 102, 61, 91, 57, 76, 45

    Answer: 57