Change pack
Cornerstone Sep 21 - 27 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 September 2026

Keystones #264 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Round 1382 to 2 significant figures

    Answer: 1400
  2. 2. Algebra

    Factorise: 9x² + 9x

    Answer: 9x(x + 1)
  3. 3. Geometry

    A car travels at 79km/h for 4 hours. How far does it travel?

    Answer: 316km
  4. 4. Ratio

    Increase 109 by 20%

    Answer: 130.8
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 1⁄2

Tuesday 22 September 2026

Keystones #265 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Round 602 to 1 significant figure

    Answer: 600
  2. 2. Algebra

    Factorise: 5x² + 4x

    Answer: x(5x + 4)
  3. 3. Geometry

    A cyclist travels 261km in 6 hours. What is their average speed?

    Answer: 43.5km/h
  4. 4. Ratio

    Increase 81 by 50%

    Answer: 121.5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 6 on a fair die?

    Answer: 1⁄6

Wednesday 23 September 2026

Keystones #266 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Round 4260 to 2 significant figures

    Answer: 4300
  2. 2. Algebra

    Factorise: 10x + 16

    Answer: 2(5x + 8)
  3. 3. Geometry

    A car travels at 42km/h for 4 hours. How far does it travel?

    Answer: 168km
  4. 4. Ratio

    Increase 128 by 20%

    Answer: 153.6
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 3⁄7

Thursday 24 September 2026

Keystones #267 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Round 6651 to 2 significant figures

    Answer: 6700
  2. 2. Algebra

    Factorise: 25x + 30

    Answer: 5(5x + 6)
  3. 3. Geometry

    A car travels at 29km/h for 5 hours. How far does it travel?

    Answer: 145km
  4. 4. Ratio

    Decrease 380 by 38%

    Answer: 235.6
  5. 5. Statistics

    A bag has 3 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 1⁄3

Friday 25 September 2026

Keystones #268 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Round 591 to 1 significant figure

    Answer: 500
  2. 2. Algebra

    Factorise: 5x² + 9x

    Answer: x(5x + 9)
  3. 3. Geometry

    A cyclist travels 385km in 7 hours. What is their average speed?

    Answer: 55km/h
  4. 4. Ratio

    Decrease 307 by 11%

    Answer: 273.23
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 1⁄3