Change pack
Cornerstone Sep 28 - Oct 4 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 September 2026

Keystones #271 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: x8 × x2

    Answer: x10
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 4 = 2x + 38

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Convert 4795ml to litres

    Answer: 4.795 litres
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:8:20

    Answer: 3:2:5
  5. 5. Statistics

    A fair coin is flipped 138 times. How many heads would you expect?

    Answer: 69

Tuesday 29 September 2026

Keystones #272 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 54 × 55

    Answer: 59
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x + 6 = x + 27

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Convert 8 litres to ml

    Answer: 8000ml
  4. 4. Ratio

    Divide 154 in the ratio 4:1:2

    Answer: 88, 22 and 44
  5. 5. Statistics

    A die is rolled 78 times. How many times would you expect to get a 6?

    Answer: 13

Wednesday 30 September 2026

Keystones #273 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 24 × 25

    Answer: 29
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 2 = 3x + 11

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Convert 7186ml to litres

    Answer: 7.186 litres
  4. 4. Ratio

    Express the first part of 2:4 as a fraction in simplest form

    Answer: 1⁄3
  5. 5. Statistics

    A die is rolled 66 times. How many times would you expect to get a 6?

    Answer: 11

Thursday 1 October 2026

Keystones #274 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 83 × 83

    Answer: 86
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 7 = 2x + 25

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Convert 5219ml to litres

    Answer: 5.219 litres
  4. 4. Ratio

    Divide 126 in the ratio 4:4:1

    Answer: 56, 56 and 14
  5. 5. Statistics

    A fair coin is flipped 114 times. How many heads would you expect?

    Answer: 57

Friday 2 October 2026

Keystones #275 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: x5 × x5

    Answer: x10
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x + 6 = 2x + 90

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Convert 10kg to g

    Answer: 10000g
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:20:16

    Answer: 2:5:4
  5. 5. Statistics

    A fair coin is flipped 94 times. How many heads would you expect?

    Answer: 47