Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 57 + ? = 135

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Expand: 2(3x + 6)

    Answer: 6x + 12
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 29cm. Find the angle

    Answer: 34.1°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:12:15

    Answer: 4:4:5
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 4 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 14

Tuesday 13 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 997 + 662

    Answer: 1659
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 5.5

    Answer: x = 33
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, adjacent = 12cm. Calculate the angle

    Answer: 51.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:12:12

    Answer: 2:3:3
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 48, 16, 5, 15, 42, 27, 19, 39

    Answer: 26.4

Wednesday 14 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 36 + 12

    Answer: 43
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 4.8571428571429

    Answer: x = 34
  3. 3. Geometry

    Opposite = 16cm, adjacent = 13cm. Calculate the angle

    Answer: 50.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 4 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 14

Thursday 15 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 90 + ? = 162

    Answer: 72
  2. 2. Algebra

    Collect like terms: 8x + 5y + 8x + 3y

    Answer: 16x + 8y
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 29cm, hypotenuse = 47cm. Find the angle

    Answer: 51.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 9, 15, 15, 16, 48, 9, 43, 49

    Answer: 25.5

Friday 16 April 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 994 + 835

    Answer: 1829
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x = 24

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, adjacent = 8cm. Calculate the angle

    Answer: 58.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 17, 23, 20, 15, 15, 14, 5, 41

    Answer: 18.8