Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 254, 247, and 85

    Answer: 586
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 30

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 27cm. Find the angle

    Answer: 61.2°
  4. 4. Ratio

    Find 58% of 262

    Answer: 151.96
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 5 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 613

Tuesday 18 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 23 + 46

    Answer: 43
  2. 2. Algebra

    Factorise: 3x² + 9x

    Answer: 3x(x + 3)
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 11cm and b = 21cm in a right triangle

    Answer: 23.7cm
  4. 4. Ratio

    Find 39% of 235

    Answer: 91.65
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -21, 37, -28, -24, 33

    Answer: 65

Wednesday 19 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 123. What are the numbers?

    Answer: 40, 41, and 42
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 5

    Answer: x = 40
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, adjacent = 14cm. Calculate the angle

    Answer: 29.7°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:4:12

    Answer: 3:1:3
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 411

Thursday 20 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 87 + ? = 123

    Answer: 36
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 8

    Answer: x = 32
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 33cm. Find the angle

    Answer: 43.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 18:15:18

    Answer: 6:5:6
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 22, 1, -15, -22, -27

    Answer: 49

Friday 21 May 2021

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 23 + 23

    Answer: 1912
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 20

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the distance between (3, 9) and (6, 13)

    Answer: 5
  4. 4. Ratio

    Find 62% of 478

    Answer: 296.36
  5. 5. Statistics

    A bag has 8 red and 4 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 23