Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 219, 300, and 127

    Answer: 646
  2. 2. Algebra

    Factorise: 7x² + 6x

    Answer: x(7x + 6)
  3. 3. Geometry

    A right triangle has hypotenuse 10cm and one side 6cm. Find its area

    Answer: 24cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify: 24:24:8

    Answer: 3:3:1
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 21, 41, -29, 14, -23

    Answer: 70

Tuesday 4 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 305 + 686

    Answer: 305 + 686 = 991
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 18

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (-2, 1) and (10, 11)

    Answer: 15.62
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 58

Wednesday 5 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 996 + 584

    Answer: 1580
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x - 4x + 8y - 2y

    Answer: 2x + 6y
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 36.9°
  4. 4. Ratio

    Calculate 33.2% of 303

    Answer: 100.6
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -17, -19, 16, 40, -14

    Answer: 59

Thursday 6 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 280, 223, and 93

    Answer: 596
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 2, 4, 7, ...

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    A circle has area 113.cm². Find its radius (dp)

    Answer: 6cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -17, 32, 37, -17, 5

    Answer: 54

Friday 7 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 123. What are the numbers?

    Answer: 40, 41, and 42
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x = 21

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 9cm

    Answer: 11.4cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 5 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 611