Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 54 + ? = 174

    Answer: 120
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 3, 7, 13, ...

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, adjacent = 17cm. Calculate the angle

    Answer: 30.5°
  4. 4. Ratio

    Calculate 41.7% of 474

    Answer: 197.66
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 2 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 29

Tuesday 11 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 995 + 756

    Answer: 1751
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 5, 20, 80, 320, ...

    Answer: 1280
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 25cm, hypotenuse = 36cm. Find the angle

    Answer: 46°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 3m:300cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 50, 7, 25, 22, 40, 42

    Answer: 31

Wednesday 12 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 705 + 926

    Answer: 705 + 926 = 1631
  2. 2. Algebra

    Collect like terms: 8x + 3y + 8x + 5y

    Answer: 16x + 8y
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, adjacent = 11cm. Calculate the angle

    Answer: 42.3°
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 620

    Answer: 310
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 43, 46, 39, 13, 48, 27

    Answer: 36

Thursday 13 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 990 + 878

    Answer: 1868
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 7.2

    Answer: x = 36
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 28cm, hypotenuse = 35cm. Find the angle

    Answer: 36.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 6 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 14

Friday 14 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 996 + 665

    Answer: 1661
  2. 2. Algebra

    Simplify: 11x - 6x + 8y - 6y

    Answer: 5x + 2y
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 16cm, hypotenuse = 23cm. Find the angle

    Answer: 45.9°
  4. 4. Ratio

    Find 23% of 244

    Answer: 56.12
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 7, 45, 15, 9, 24, 40, 9

    Answer: 21.3