Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 26 + 25

    Answer: 3730
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x = 30

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 42.8°
  4. 4. Ratio

    Calculate 29.6% of 832

    Answer: 246.27
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -15, 4, -28, 25, -9

    Answer: 53

Tuesday 25 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 28 + 34

    Answer: 11
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 5.6666666666667

    Answer: x = 34
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 8cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 710

Wednesday 26 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 129. What are the numbers?

    Answer: 42, 43, and 44
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x - 4x + 7y - 5y

    Answer: 3x + 2y
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 14cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 57.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 3m:300cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 512

Thursday 27 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 41 + ? = 149

    Answer: 108
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 70

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Calculate the distance between (9, 8) and (12, 12)

    Answer: 5
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 44, 18, -4, -11, 19

    Answer: 55

Friday 28 April 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 133, 165, and 143

    Answer: 441
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x = 21

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Opposite = 16cm, adjacent = 10cm. Calculate the angle

    Answer: 58°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 2 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 15