Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 383 + 837

    Answer: 383 + 837 = 1220
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 104

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 20cm, hypotenuse = 36cm. Find the angle

    Answer: 56.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 4 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12

Tuesday 2 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 990 + 679

    Answer: 1669
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x = 18

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, adjacent = 10cm. Calculate the angle

    Answer: 38.7°
  4. 4. Ratio

    Calculate 24.5% of 200

    Answer: 49
  5. 5. Statistics

    A bag has 3 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 311

Wednesday 3 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is ∛125?

    Answer: 5
  2. 2. Algebra

    For y = 3x³ + 7, find y when x = 2

    Answer: y = 31
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 15cm, hypotenuse = 27cm. Find the angle

    Answer: 56.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 6, 37, -12, -27, 14

    Answer: 64

Thursday 4 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 82 + ? = 176

    Answer: 94
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 7

    Answer: x = 28
  3. 3. Geometry

    Find the perimeter: hypotenuse = 24cm, one side = 18cm

    Answer: 57.9cm
  4. 4. Ratio

    Find 22% of 466

    Answer: 102.52
  5. 5. Statistics

    A bag has 3 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12

Friday 5 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 14 + 23

    Answer: 1312
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x = 45

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Opposite = 16cm, adjacent = 14cm. Calculate the angle

    Answer: 48.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 24:20:8

    Answer: 6:5:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 14, -11, 25, 1, 3

    Answer: 36