Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 221 + 343

    Answer: 221 + 343 = 564
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x - 10 = 5x + 6

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 10cm

    Answer: 78.54cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 32.1% of 743

    Answer: 238.5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 15, 12, -17, 7, 34

    Answer: 51

Tuesday 23 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 138. What are the numbers?

    Answer: 45, 46, and 47
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 4.3333333333333

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 18cm, hypotenuse = 32cm. Find the angle

    Answer: 55.8°
  4. 4. Ratio

    Calculate 33.4% of 887

    Answer: 296.26
  5. 5. Statistics

    A bag has 8 red and 4 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 23

Wednesday 24 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 126. What are the numbers?

    Answer: 41, 42, and 43
  2. 2. Algebra

    Simplify: 12x - 9x + 8y - 5y

    Answer: 3x + 3y
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 27cm, hypotenuse = 36cm. Find the angle

    Answer: 41.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:12:6

    Answer: 4:6:3
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -12, 45, -19, 37, 17

    Answer: 64

Thursday 25 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 18 + 13

    Answer: 1124
  2. 2. Algebra

    Factorise: 9x² + 4x

    Answer: x(9x + 4)
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 17cm

    Answer: 226.98cm²
  4. 4. Ratio

    Find 72% of 454

    Answer: 326.88
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 511

Friday 26 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 111. What are the numbers?

    Answer: 36, 37, and 38
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 104

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 41cm. Find the angle

    Answer: 57.5°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 16:8:12

    Answer: 4:2:3
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 513