Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the missing number: 9.92 + □ = 12.35

    Answer: □ = 2.43
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 40

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, adjacent = 9cm. Calculate the angle

    Answer: 53.1°
  4. 4. Ratio

    Calculate 25.4% of 894

    Answer: 227.08
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 17, 38, 24, 13, 8, 7, 38, 7

    Answer: 19

Tuesday 27 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 916 + 707

    Answer: 916 + 707 = 1623
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x - 3x + 3y - y

    Answer: 4x + 2y
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 25cm, hypotenuse = 38cm. Find the angle

    Answer: 48.9°
  4. 4. Ratio

    Calculate 16.7% of 644

    Answer: 107.55
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 2 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 27

Wednesday 28 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 67 + ? = 126

    Answer: 59
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 13

    Answer: x = 26
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 25cm, hypotenuse = 43cm. Find the angle

    Answer: 54.5°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 4, 35, -14, 47, 42

    Answer: 61

Thursday 29 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 123. What are the numbers?

    Answer: 40, 41, and 42
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x = 63

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, adjacent = 20cm. Calculate the angle

    Answer: 31°
  4. 4. Ratio

    Calculate 31.6% of 992

    Answer: 313.47
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 25

Friday 30 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 144. What are the numbers?

    Answer: 47, 48, and 49
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 6, 24, 96, 384, ...

    Answer: 1536
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 16cm, hypotenuse = 25cm. Find the angle

    Answer: 50.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 4 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12