Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 12 + 24

    Answer: 32
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x = 18

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Opposite = 20cm, adjacent = 8cm. Calculate the angle

    Answer: 68.2°
  4. 4. Ratio

    Find 62% of 340

    Answer: 210.8
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 6 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 37

Tuesday 25 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 298 + 588

    Answer: 298 + 588 = 886
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 2

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 19cm and b = 12cm in a right triangle

    Answer: 22.5cm
  4. 4. Ratio

    Find 57% of 477

    Answer: 271.89
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 49, 18, 10, 27, 30, 19, 9

    Answer: 23.1

Wednesday 26 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 998 + 752

    Answer: 1750
  2. 2. Algebra

    For y = 3x³ + 11, find y when x = 2

    Answer: y = 35
  3. 3. Geometry

    Opposite = 20cm, adjacent = 17cm. Calculate the angle

    Answer: 49.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 20:12:16

    Answer: 5:3:4
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 50, 22, 39, 19, 28, 13

    Answer: 28.5

Thursday 27 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 664 + 971

    Answer: 664 + 971 = 1635
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x = 117

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 45.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 18:6:18

    Answer: 3:1:3
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 5 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 37

Friday 28 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 944 + 915

    Answer: 944 + 915 = 1859
  2. 2. Algebra

    Expand: 3(2x + 2)

    Answer: 6x + 6
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 25cm, hypotenuse = 41cm. Find the angle

    Answer: 52.4°
  4. 4. Ratio

    Find 82% of 338

    Answer: 277.16
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 30, 13, -1, 23, -24

    Answer: 54