Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 31 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 23 + 46

    Answer: 43
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 2, 8, 32, 128, ...

    Answer: 512
  3. 3. Geometry

    Calculate the perimeter of a right triangle with sides 6cm and 10cm

    Answer: 27.7cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 20:8:8

    Answer: 5:2:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -4, -23, 34, 15, -1

    Answer: 57

Tuesday 1 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 23 + 23

    Answer: 2315
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 4, 10, 19, ...

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Calculate perimeter: two sides are 12cm and 12cm at right angles

    Answer: 41cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 3 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12

Wednesday 2 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 48 + ? = 186

    Answer: 138
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 3, 7, 13, ...

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 14cm and b = 14cm in a right triangle

    Answer: 19.8cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12

Thursday 3 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 99. What are the numbers?

    Answer: 32, 33, and 34
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 6, 18, 54, 162, ...

    Answer: 486
  3. 3. Geometry

    Opposite = 19cm, adjacent = 15cm. Calculate the angle

    Answer: 51.7°
  4. 4. Ratio

    Calculate 29.5% of 976

    Answer: 287.92
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 24, 24, -2, 29, -19

    Answer: 48

Friday 4 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 114. What are the numbers?

    Answer: 37, 38, and 39
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 3, 12, 48, 192, ...

    Answer: 768
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 20cm

    Answer: 314.16cm²
  4. 4. Ratio

    Find 26% of 408

    Answer: 106.08
  5. 5. Statistics

    A bag has 3 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12