Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 991 + 648

    Answer: 1639
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x = 48

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 18cm and b = 17cm in a right triangle

    Answer: 24.8cm
  4. 4. Ratio

    Find 48% of 128

    Answer: 61.44
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 3 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 513

Tuesday 29 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 64 + ? = 101

    Answer: 37
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 4.4285714285714

    Answer: x = 31
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, adjacent = 15cm. Calculate the angle

    Answer: 31°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:10:10

    Answer: 6:5:5
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 36, 5, 27, 46, 6, 7, 8

    Answer: 19.3

Wednesday 30 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 143 + 482

    Answer: 143 + 482 = 625
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 3.75

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Find the perimeter: hypotenuse = 21cm, one side = 17cm

    Answer: 50.3cm
  4. 4. Ratio

    Find 50% of 118

    Answer: 59
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 33, 19, 21, 7, 7, 48

    Answer: 22.5

Thursday 31 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 14 + 13

    Answer: 1112
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x = 12

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, adjacent = 18cm. Calculate the angle

    Answer: 33.7°
  4. 4. Ratio

    Find 28% of 154

    Answer: 43.12
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 4 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 12

Friday 1 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 126. What are the numbers?

    Answer: 41, 42, and 43
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 10

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 7cm and b = 14cm

    Answer: 15.65cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:6:18

    Answer: 2:1:3
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12