Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 13 November 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 99. What are the numbers?

    Answer: 32, 33, and 34
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 6

    Answer: x = 18
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 15cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 60°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 511

Tuesday 14 November 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 93. What are the numbers?

    Answer: 30, 31, and 32
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 2.75

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 18cm, hypotenuse = 27cm. Find the angle

    Answer: 48.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 16:20:24

    Answer: 4:5:6
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 1, -10, 32, -1, 32

    Answer: 42

Wednesday 15 November 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 58 + 27

    Answer: 5156
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 24

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, adjacent = 15cm. Calculate the angle

    Answer: 45°
  4. 4. Ratio

    Find 72% of 487

    Answer: 350.64
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 4 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 35

Thursday 16 November 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 114. What are the numbers?

    Answer: 37, 38, and 39
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x = 36

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 45.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 15:9:9

    Answer: 5:3:3
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 25

Friday 17 November 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 94 + ? = 171

    Answer: 77
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 2.25

    Answer: x = 18
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, adjacent = 9cm. Calculate the angle

    Answer: 45°
  4. 4. Ratio

    Find 56% of 87

    Answer: 48.72
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -2, 45, 5, -11, 0

    Answer: 56