Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 May 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 97 + ? = 148

    Answer: 51
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 2

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (-7, 0) and (12, 3)

    Answer: 19.24
  4. 4. Ratio

    Simplify: 6:18:6

    Answer: 1:3:1
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 15, 6, 50, 43, 6, 45, 42, 31

    Answer: 29.8

Tuesday 27 May 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 998 + 500

    Answer: 1498
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x = 30

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, adjacent = 10cm. Calculate the angle

    Answer: 56.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 16:12:12

    Answer: 4:3:3
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 4 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 29

Wednesday 28 May 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 111. What are the numbers?

    Answer: 36, 37, and 38
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x = 84

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Opposite = 18cm, adjacent = 12cm. Calculate the angle

    Answer: 56.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:20:8

    Answer: 2:5:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -15, 27, 13, -5, 47

    Answer: 62

Thursday 29 May 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 14 + 13

    Answer: 712
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 11 = x - 4

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 28cm, hypotenuse = 41cm. Find the angle

    Answer: 46.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 6:10:10

    Answer: 3:5:5
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 715

Friday 30 May 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 15 + 14

    Answer: 920
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 4

    Answer: x = 16
  3. 3. Geometry

    Opposite = 18cm, adjacent = 17cm. Calculate the angle

    Answer: 46.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 20:20:8

    Answer: 5:5:2
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12