Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 2 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 27 + 68

    Answer: 2928
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 6x² + 9x

    Answer: 3x(2x + 3)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 36cm. Find the angle

    Answer: 54.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 20:24:16

    Answer: 5:6:4
  5. 5. Statistics

    A bag has 8 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 47

Tuesday 3 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 132. What are the numbers?

    Answer: 43, 44, and 45
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x = 16

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the distance between (10, 1) and (13, 5)

    Answer: 5
  4. 4. Ratio

    Find 56% of 184

    Answer: 103.04
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 45, -12, 41, 49, -12

    Answer: 61

Wednesday 4 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 999 + 778

    Answer: 1777
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x = 16

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 9cm

    Answer: 63.62cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 21.2% of 888

    Answer: 188.26
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 13

Thursday 5 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is 5.3 + 2.16 + 0.87?

    Answer: 5.3 + 2.16 + 0.87 = 8.33
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 3.75

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (0, -1) and (11, 7)

    Answer: 13.6
  4. 4. Ratio

    Calculate 10.2% of 571

    Answer: 58.24
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -13, -19, 24, 13, 29

    Answer: 48

Friday 6 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 135. What are the numbers?

    Answer: 44, 45, and 46
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 5.3333333333333

    Answer: x = 32
  3. 3. Geometry

    Opposite = 18cm, adjacent = 14cm. Calculate the angle

    Answer: 52.1°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 3, 40, -19, -19, 15

    Answer: 59