Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 9 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 996 + 546

    Answer: 1542
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 18x² + 15x

    Answer: 3x(6x + 5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, adjacent = 11cm. Calculate the angle

    Answer: 51.8°
  4. 4. Ratio

    Calculate 24.8% of 505

    Answer: 125.24
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 6 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 16

Tuesday 10 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 26 + 15

    Answer: 1315
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 6

    Answer: x = 24
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 43cm. Find the angle

    Answer: 56.1°
  4. 4. Ratio

    Calculate 14.7% of 693

    Answer: 101.87
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 3 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 211

Wednesday 11 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 775 + 412

    Answer: 775 + 412 = 1187
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x = 42

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Calculate perimeter: two sides are 11cm and 14cm at right angles

    Answer: 42.8cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 43, 18, 13, 31, 20, 14, 43

    Answer: 26

Thursday 12 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 4.82 + 31.92 + 0.979

    Answer: 4.82 + 31.92 + 0.979 = 37.719
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 35

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 18cm and b = 23cm in a right triangle

    Answer: 29.2cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 43.4% of 696

    Answer: 302.06
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 42, 11, 11, 5, 38, 7, 40, 45

    Answer: 24.9

Friday 13 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 36 + ? = 159

    Answer: 123
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 2, 4, 7, ...

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, adjacent = 18cm. Calculate the angle

    Answer: 31.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 5 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 14