Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 16 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 2.11 + 62.81

    Answer: 2.11 + 62.81 = 64.92
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 32

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the distance between (4, 2) and (7, 6)

    Answer: 5
  4. 4. Ratio

    Find 66% of 482

    Answer: 318.12
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 4 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 514

Tuesday 17 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 102. What are the numbers?

    Answer: 33, 34, and 35
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 4.1428571428571

    Answer: x = 29
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 16cm, hypotenuse = 27cm. Find the angle

    Answer: 53.7°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 15:6:15

    Answer: 5:2:5
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 29, 33, 29, 24, 5, 26

    Answer: 24.3

Wednesday 18 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    0.0048

    Answer: 4.8 × 10^-3
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 10x² + 30x

    Answer: 5x(2x + 6)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 12cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 64.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 6:6:4

    Answer: 3:3:2
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12

Thursday 19 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 51 + ? = 121

    Answer: 70
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 55

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, adjacent = 10cm. Calculate the angle

    Answer: 56.3°
  4. 4. Ratio

    Find 81% of 324

    Answer: 262.44
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -15, 26, -28, 45, -16

    Answer: 73

Friday 20 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 994 + 873

    Answer: 1867
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 48

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 39cm. Find the angle

    Answer: 55.7°
  4. 4. Ratio

    Find 62% of 68

    Answer: 42.16
  5. 5. Statistics

    A bag has 8 red and 5 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 813