Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 30 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 58 + 23

    Answer: 3124
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 7.8

    Answer: x = 39
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 14cm, hypotenuse = 22cm. Find the angle

    Answer: 50.5°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 29, 37, 46, 16, 37, 46

    Answer: 35.2

Tuesday 1 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 998 + 535

    Answer: 1533
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 18

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, adjacent = 17cm. Calculate the angle

    Answer: 32.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 3 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 311

Wednesday 2 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 972 + 787

    Answer: 972 + 787 = 1759
  2. 2. Algebra

    Factorise: 3x² + 8x

    Answer: x(3x + 8)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 26cm, hypotenuse = 38cm. Find the angle

    Answer: 46.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 4 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 35

Thursday 3 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 45 + 15

    Answer: 53
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 12x² + 16x

    Answer: 4x(3x + 4)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, adjacent = 11cm. Calculate the angle

    Answer: 45°
  4. 4. Ratio

    Calculate 30.4% of 839

    Answer: 255.06
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 28, 0, 25, -21, -4

    Answer: 49

Friday 4 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 108. What are the numbers?

    Answer: 35, 36, and 37
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 11.5

    Answer: x = 23
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 8cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:20:20

    Answer: 2:5:5
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 513