Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 7 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 873 + 707

    Answer: 873 + 707 = 1580
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 7

    Answer: x = 21
  3. 3. Geometry

    A circle has area 615.8cm². Find its radius (dp)

    Answer: 14cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:4:8

    Answer: 2:1:2
  5. 5. Statistics

    A bag has 8 red and 5 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 813

Tuesday 8 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 545 + 749

    Answer: 545 + 749 = 1294
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 5

    Answer: x = 40
  3. 3. Geometry

    A circle has area 113.cm². Find its radius (dp)

    Answer: 6cm
  4. 4. Ratio

    Find 26% of 84

    Answer: 21.84
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 34, 9, 14, 30, 18, 35, 6

    Answer: 20.9

Wednesday 9 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 36 + 12

    Answer: 32
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x = 63

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Opposite = 19cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 49.9°
  4. 4. Ratio

    Find 46% of 101

    Answer: 46.46
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 6 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 14

Thursday 10 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 991 + 621

    Answer: 1612
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x = 21

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 42cm. Find the angle

    Answer: 55.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 6:15:6

    Answer: 2:5:2
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 5 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 27

Friday 11 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 81 + ? = 124

    Answer: 43
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 7.5

    Answer: x = 30
  3. 3. Geometry

    Opposite = 19cm, adjacent = 8cm. Calculate the angle

    Answer: 67.2°
  4. 4. Ratio

    Find 76% of 172

    Answer: 130.72
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 28, 34, 33, 47, 5, 24

    Answer: 28.5