Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 39 + ? = 158

    Answer: 119
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 88

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Opposite = 16cm, adjacent = 19cm. Calculate the angle

    Answer: 40.1°
  4. 4. Ratio

    Calculate 20.4% of 940

    Answer: 191.76
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 8, 11, 48, 42, 10, 48

    Answer: 27.8

Tuesday 15 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 96. What are the numbers?

    Answer: 31, 32, and 33
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 3.8

    Answer: x = 19
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 40cm. Find the angle

    Answer: 56.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 3m:300cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 2 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 37

Wednesday 16 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 59 + ? = 152

    Answer: 93
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x - 4x + 5y - 3y

    Answer: 2x + 2y
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, adjacent = 19cm. Calculate the angle

    Answer: 34.4°
  4. 4. Ratio

    Calculate 24.5% of 676

    Answer: 165.62
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 5 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 310

Thursday 17 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 994 + 635

    Answer: 1629
  2. 2. Algebra

    For y = x³ + 8, calculate y when x = 3

    Answer: y = 35
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 18cm and b = 10cm in a right triangle

    Answer: 20.6cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 48.7% of 360

    Answer: 175.32
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 38, 28, 5, 45, 19, 40, 27, 37

    Answer: 29.9

Friday 18 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Three lengths are 3.87m, 1.97m and 3.99m. What is their total length?

    Answer: 9.83m
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 48

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 37cm. Find the angle

    Answer: 49.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 715