Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 84 + ? = 104

    Answer: 20
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 80

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 29.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 28, 31, -19, -11, 7

    Answer: 50

Tuesday 22 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 992 + 530

    Answer: 1522
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 16

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 14cm, hypotenuse = 22cm. Find the angle

    Answer: 50.5°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 3m:300cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 33, 34, 34, -10, 12

    Answer: 44

Wednesday 23 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -2 + (3) + (0)

    Answer: 1
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 4.5714285714286

    Answer: x = 32
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, adjacent = 17cm. Calculate the angle

    Answer: 30.5°
  4. 4. Ratio

    Calculate 12.2% of 545

    Answer: 66.49
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 713

Thursday 24 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 889 + 928

    Answer: 889 + 928 = 1817
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 2.2

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 20cm

    Answer: 314.16cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify: 9:15:18

    Answer: 3:5:6
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 40, 11, 24, -14, 11

    Answer: 54

Friday 25 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 114. What are the numbers?

    Answer: 37, 38, and 39
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 10

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Find perimeter: adjacent = 10cm, angle = 55°

    Answer: 41.7cm
  4. 4. Ratio

    Find 38% of 77

    Answer: 29.26
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 511