Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 996 + 707

    Answer: 1703
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 2, 4, 7, ...

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (1, -6) and (6, 8)

    Answer: 14.87
  4. 4. Ratio

    Find 55% of 191

    Answer: 105.05
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 4 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 38

Tuesday 29 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 466 + 623

    Answer: 466 + 623 = 1089
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x = 32

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Calculate the perimeter of a right triangle with sides 12cm and 10cm

    Answer: 37.6cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:15:18

    Answer: 4:5:6
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 40, 50, 41, 36, 25, 31

    Answer: 37.2

Wednesday 30 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 13 + 38

    Answer: 1724
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x = 90

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 25cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 33.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:16:12

    Answer: 2:4:3
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 47, 45, 48, 25, 32, 23

    Answer: 36.7

Thursday 31 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 114. What are the numbers?

    Answer: 37, 38, and 39
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 4, 10, 19, ...

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Calculate the hypotenuse when a = 11cm and b = 6cm

    Answer: 12.53cm
  4. 4. Ratio

    Find 65% of 129

    Answer: 83.85
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 5 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 313

Friday 1 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 484 + 625

    Answer: 484 + 625 = 1109
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 88

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Opposite = 17cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 46.7°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 41, 8, 30, 12, 36, 10

    Answer: 22.8