Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 11 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 12 + 23

    Answer: 53
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 4.25

    Answer: x = 34
  3. 3. Geometry

    Opposite = 16cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 45°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:9:12

    Answer: 4:3:4
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 513

Tuesday 12 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 25 + 26

    Answer: 1115
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 15x² + 21x

    Answer: 3x(5x + 7)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 36.1°
  4. 4. Ratio

    Find 50% of 434

    Answer: 217
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12

Wednesday 13 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    0.00088

    Answer: 8.8 × 10^-4
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x = 90

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Opposite = 17cm, adjacent = 17cm. Calculate the angle

    Answer: 45°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 16:24:20

    Answer: 4:6:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -22, -28, 8, 21, -30

    Answer: 51

Thursday 14 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 90. What are the numbers?

    Answer: 29, 30, and 31
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x = 56

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Opposite = 17cm, adjacent = 9cm. Calculate the angle

    Answer: 62.1°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 25

Friday 15 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 73 + ? = 100

    Answer: 27
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 12x² + 6x

    Answer: 3x(4x + 2)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 23cm, hypotenuse = 42cm. Find the angle

    Answer: 56.8°
  4. 4. Ratio

    Calculate 21.5% of 556

    Answer: 119.54
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 25, 27, 7, 27, -16

    Answer: 43