Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 18 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 296, 118, and 90

    Answer: 504
  2. 2. Algebra

    For y = x³ + 15, calculate y when x = 2

    Answer: y = 23
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 29cm. Find the angle

    Answer: 34.1°
  4. 4. Ratio

    Calculate 41.3% of 555

    Answer: 229.22
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 17, 42, 39, 8, 25, 41

    Answer: 28.7

Tuesday 19 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 994 + 765

    Answer: 1759
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 5

    Answer: x = 20
  3. 3. Geometry

    Calculate perimeter: two sides are 10cm and 12cm at right angles

    Answer: 37.6cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 4 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 613

Wednesday 20 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 646 + 146

    Answer: 646 + 146 = 792
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 6.8

    Answer: x = 34
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 33cm. Find the angle

    Answer: 48.2°
  4. 4. Ratio

    Calculate 26% of 863

    Answer: 224.38
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 6, 14, 34, 50, 33, 50

    Answer: 31.2

Thursday 21 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    0.00073

    Answer: 7.3 × 10^-4
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x = 54

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Opposite = 20cm, adjacent = 9cm. Calculate the angle

    Answer: 65.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 4 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 514

Friday 22 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 5√2 - 3√2

    Answer: 2√2
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x = 90

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 33cm. Find the angle

    Answer: 43.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 4 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 313