Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 693 + 260

    Answer: 693 + 260 = 953
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 26

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 15cm, hypotenuse = 33cm. Find the angle

    Answer: 63°
  4. 4. Ratio

    Find 45% of 293

    Answer: 131.85
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -18, -20, 45, -12, -24

    Answer: 69

Tuesday 16 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 135. What are the numbers?

    Answer: 44, 45, and 46
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 4, 8, 16, 32, ...

    Answer: 64
  3. 3. Geometry

    Opposite = 19cm, adjacent = 14cm. Calculate the angle

    Answer: 53.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:6:8

    Answer: 6:3:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 21, -19, 41, -19, 25

    Answer: 60

Wednesday 17 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 506 + 303

    Answer: 506 + 303 = 809
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 1.2857142857143

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 17cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 49.2°
  4. 4. Ratio

    Find 44% of 397

    Answer: 174.68
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 25

Thursday 18 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 962 + 161

    Answer: 962 + 161 = 1123
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 4.7142857142857

    Answer: x = 33
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (-4, 1) and (9, 11)

    Answer: 16.4
  4. 4. Ratio

    Find 78% of 105

    Answer: 81.9
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 50, 22, 9, 20, 9, 19

    Answer: 21.5

Friday 19 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 132. What are the numbers?

    Answer: 43, 44, and 45
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 55

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, adjacent = 12cm. Calculate the angle

    Answer: 39.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 10:10:8

    Answer: 5:5:4
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 6 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 15