Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 627 + 660

    Answer: 627 + 660 = 1287
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 10x² + 10x

    Answer: 2x(5x + 5)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 16cm, hypotenuse = 23cm. Find the angle

    Answer: 45.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 18:15:9

    Answer: 6:5:3
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 2 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 12

Tuesday 23 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 90. What are the numbers?

    Answer: 29, 30, and 31
  2. 2. Algebra

    Factorise: 9x² + 5x

    Answer: x(9x + 5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, adjacent = 9cm. Calculate the angle

    Answer: 55.3°
  4. 4. Ratio

    Find 46% of 465

    Answer: 213.9
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 10, 48, 26, 6, 17, 26, 41

    Answer: 24.9

Wednesday 24 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 994 + 866

    Answer: 1860
  2. 2. Algebra

    Expand: 4(4x + 2)

    Answer: 16x + 8
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, adjacent = 18cm. Calculate the angle

    Answer: 35.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 4 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 12

Thursday 25 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 918 + 741

    Answer: 918 + 741 = 1659
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 3.875

    Answer: x = 31
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 41cm. Find the angle

    Answer: 57.5°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 30, 49, 27, 47, 11, 21

    Answer: 30.8

Friday 26 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 16 + 34

    Answer: 1712
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 5.5

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Opposite = 18cm, adjacent = 20cm. Calculate the angle

    Answer: 42°
  4. 4. Ratio

    Calculate 36% of 637

    Answer: 229.32
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 28, 36, 43, 34, 15, 44

    Answer: 33.3