Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 13 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is ∛27?

    Answer: 3
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 1.625

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 26cm, hypotenuse = 40cm. Find the angle

    Answer: 49.5°
  4. 4. Ratio

    Find 20% of 121

    Answer: 24.2
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 37, 6, 47, 6, 6, 19, 43, 11

    Answer: 21.9

Tuesday 14 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is 2.3 + 3.35 + 0.54?

    Answer: 2.3 + 3.35 + 0.54 = 6.19
  2. 2. Algebra

    Solve: x5 = 1.6

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 23cm. Find the angle

    Answer: 55.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 3 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 25

Wednesday 15 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 135. What are the numbers?

    Answer: 44, 45, and 46
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x = 84

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, adjacent = 18cm. Calculate the angle

    Answer: 33.7°
  4. 4. Ratio

    Calculate 29% of 369

    Answer: 107.01
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 37, 48, 43, 16, 45, 17, 27, 45

    Answer: 34.8

Thursday 16 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 94 + ? = 166

    Answer: 72
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x = 56

    Answer: x = 8
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 18cm, hypotenuse = 33cm. Find the angle

    Answer: 56.9°
  4. 4. Ratio

    Calculate 13.2% of 340

    Answer: 44.88
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 34, 41, 19, 15, 15, 8

    Answer: 22

Friday 17 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 114. What are the numbers?

    Answer: 37, 38, and 39
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 6.25

    Answer: x = 25
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, adjacent = 12cm. Calculate the angle

    Answer: 36.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 7m:700cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 3 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 37