Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 20 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 993 + 817

    Answer: 1810
  2. 2. Algebra

    For y = x³ + 11, calculate y when x = 3

    Answer: y = 38
  3. 3. Geometry

    Opposite = 19cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 49.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -20, 9, 32, 28, -22

    Answer: 54

Tuesday 21 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 231, 207, and 123

    Answer: 561
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 4.6666666666667

    Answer: x = 28
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 36cm. Find the angle

    Answer: 54.3°
  4. 4. Ratio

    Calculate 12.4% of 352

    Answer: 43.65
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 613

Wednesday 22 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 999 + 509

    Answer: 1508
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 17

    Answer: x = 34
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, adjacent = 18cm. Calculate the angle

    Answer: 39.8°
  4. 4. Ratio

    Calculate 38.3% of 841

    Answer: 322.1
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 710

Thursday 23 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 31 + ? = 191

    Answer: 160
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 30

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 43.8°
  4. 4. Ratio

    Calculate 37% of 202

    Answer: 74.74
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -17, -26, 11, 26, 42

    Answer: 68

Friday 24 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 94 + ? = 165

    Answer: 71
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 55

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 16cm and b = 11cm in a right triangle

    Answer: 19.4cm
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:20:20

    Answer: 2:5:5
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 710