Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 27 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 15 + 13

    Answer: 1115
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x = 28

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 36.9°
  4. 4. Ratio

    Find 48% of 272

    Answer: 130.56
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 513

Tuesday 28 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 993 + 535

    Answer: 1528
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x = 30

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 12cm

    Answer: 113.cm²
  4. 4. Ratio

    Find 69% of 369

    Answer: 254.61
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 46, 32, 6, 28, 34, 47, 36

    Answer: 32.7

Wednesday 29 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    87000

    Answer: 8.7 × 104
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 2, 4, 7, ...

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 34cm. Find the angle

    Answer: 49.7°
  4. 4. Ratio

    Find 41% of 130

    Answer: 53.3
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 6 blue and 4 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 313

Thursday 30 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 71 + ? = 102

    Answer: 31
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 35x² + 25x

    Answer: 5x(7x + 5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, adjacent = 13cm. Calculate the angle

    Answer: 31.6°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 20:16:20

    Answer: 5:4:5
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 3 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 514

Friday 31 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 995 + 765

    Answer: 1760
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x = 117

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 20cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 44.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 12:24:20

    Answer: 3:6:5
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 39, 44, 15, 46, 38, 36

    Answer: 36.3