Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 34 + 36

    Answer: 4120
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 14x² + 10x

    Answer: 2x(7x + 5)
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 19cm and b = 14cm in a right triangle

    Answer: 23.6cm
  4. 4. Ratio

    Find 46% of 285

    Answer: 131.1
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 37

Tuesday 4 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 990 + 864

    Answer: 1854
  2. 2. Algebra

    Solve: x6 = 5.3333333333333

    Answer: x = 32
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 11cm and b = 20cm in a right triangle

    Answer: 22.8cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -30, -28, 14, 19, 38

    Answer: 68

Wednesday 5 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 744 + 483

    Answer: 744 + 483 = 1227
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 2, 8, 32, 128, ...

    Answer: 512
  3. 3. Geometry

    Opposite = 17cm, adjacent = 17cm. Calculate the angle

    Answer: 45°
  4. 4. Ratio

    Calculate 46.9% of 401

    Answer: 188.07
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 613

Thursday 6 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 997 + 889

    Answer: 1886
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 88

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 16cm, hypotenuse = 29cm. Find the angle

    Answer: 56.5°
  4. 4. Ratio

    Calculate 32.5% of 640

    Answer: 208
  5. 5. Statistics

    A bag has 8 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12

Friday 7 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 864 + 957

    Answer: 864 + 957 = 1821
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 2

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 15cm

    Answer: 176.71cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 21, 12, 12, 25, -15

    Answer: 40