Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 16 + 16

    Answer: 23
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 18

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, adjacent = 14cm. Calculate the angle

    Answer: 35.5°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 38, 16, 15, 48, 34, 46, 46, 37

    Answer: 35

Tuesday 11 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 62 + ? = 132

    Answer: 70
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 4.7142857142857

    Answer: x = 33
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 62.3°
  4. 4. Ratio

    Calculate 48.5% of 405

    Answer: 196.43
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 6 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 513

Wednesday 12 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 99. What are the numbers?

    Answer: 32, 33, and 34
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 4.5

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 23cm

    Answer: 415.48cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 3 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 514

Thursday 13 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 40 + ? = 121

    Answer: 81
  2. 2. Algebra

    Collect like terms: 3x + 8y + 2x + 8y

    Answer: 5x + 16y
  3. 3. Geometry

    Find the perimeter: hypotenuse = 19cm, one side = 11cm

    Answer: 45.5cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4m:400cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 7, 19, 15, 8, 10, 28

    Answer: 14.5

Friday 14 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 928 + 186

    Answer: 928 + 186 = 1114
  2. 2. Algebra

    For y = x³ + 2, calculate y when x = 2

    Answer: y = 10
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 10cm and b = 13cm in a right triangle

    Answer: 16.4cm
  4. 4. Ratio

    Find 58% of 56

    Answer: 32.48
  5. 5. Statistics

    A spinner has 2 red, 5 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 16