Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 117. What are the numbers?

    Answer: 38, 39, and 40
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x - 7 = 2x + 47

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 10cm

    Answer: 78.54cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify: 4:8:4

    Answer: 1:2:1
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 4 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 12

Tuesday 18 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 990 + 659

    Answer: 1649
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x = 35

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Opposite = 18cm, adjacent = 13cm. Calculate the angle

    Answer: 54.2°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 6:12:12

    Answer: 1:2:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 27, 28, -23, 4, 28

    Answer: 51

Wednesday 19 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 740 + 479

    Answer: 740 + 479 = 1219
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x + 10 = x - 5

    Answer: x = 7.5
  3. 3. Geometry

    Find the distance between (-6, -6) and (4, 10)

    Answer: 18.87
  4. 4. Ratio

    Find 74% of 250

    Answer: 185
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 37

Thursday 20 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 144. What are the numbers?

    Answer: 47, 48, and 49
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 4x² + 4x

    Answer: 2x(2x + 2)
  3. 3. Geometry

    Calculate the perimeter of a right triangle with sides 7cm and 6cm

    Answer: 22.2cm
  4. 4. Ratio

    Find 16% of 269

    Answer: 43.04
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -1, 27, -6, -17, -27

    Answer: 54

Friday 21 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 41 + ? = 146

    Answer: 105
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x - 3 = 2x + 25

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 25cm, hypotenuse = 43cm. Find the angle

    Answer: 54.5°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:6:6

    Answer: 4:3:3
  5. 5. Statistics

    A bag has 8 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 815