Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 231, 173, and 88

    Answer: 492
  2. 2. Algebra

    Solve: x3 = 6.3333333333333

    Answer: x = 19
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 20cm, hypotenuse = 39cm. Find the angle

    Answer: 59.1°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 3 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12

Tuesday 25 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 996 + 630

    Answer: 1626
  2. 2. Algebra

    Solve: 3x = 42

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Calculate perimeter: two sides are 14cm and 14cm at right angles

    Answer: 47.8cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 38.3% of 310

    Answer: 118.73
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -19, -9, 21, 16, 7

    Answer: 40

Wednesday 26 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 591 + 620

    Answer: 591 + 620 = 1211
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x = 105

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    A right triangle has hypotenuse 17cm and one side 8cm. Find its area

    Answer: 60cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 39.6% of 366

    Answer: 144.94
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 19, -14, -1, 49, 46

    Answer: 63

Thursday 27 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 90. What are the numbers?

    Answer: 29, 30, and 31
  2. 2. Algebra

    Solve: x4 = 3

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, adjacent = 12cm. Calculate the angle

    Answer: 47.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8m:800cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 411

Friday 28 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 141. What are the numbers?

    Answer: 46, 47, and 48
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 2.1428571428571

    Answer: x = 15
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, adjacent = 14cm. Calculate the angle

    Answer: 35.5°
  4. 4. Ratio

    Calculate 40.3% of 453

    Answer: 182.56
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 6, 29, 11, 50, 41, 42, 49, 13

    Answer: 30.1