Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 23 + 15

    Answer: 2315
  2. 2. Algebra

    Factorise: 9x² + 2x

    Answer: x(9x + 2)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 19cm, adjacent = 13cm. Calculate the angle

    Answer: 55.6°
  4. 4. Ratio

    Calculate 25.8% of 902

    Answer: 232.72
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 4 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 313

Tuesday 2 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 56 + 34

    Answer: 1912
  2. 2. Algebra

    Factorise: 2x² + 4x

    Answer: 2x(x + 2)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 13cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 60°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6m:600cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 4 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 27

Wednesday 3 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 992 + 732

    Answer: 1724
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 14

    Answer: x = 28
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, adjacent = 14cm. Calculate the angle

    Answer: 29.7°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 31, 26, 31, 32, 21, 37, 32

    Answer: 30

Thursday 4 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 9.52 + 12.03 + 0.219

    Answer: 9.52 + 12.03 + 0.219 = 21.769
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 4.1428571428571

    Answer: x = 29
  3. 3. Geometry

    Opposite = 17cm, adjacent = 8cm. Calculate the angle

    Answer: 64.8°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 10:4:12

    Answer: 5:2:6
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 3 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 311

Friday 5 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 765 + 350

    Answer: 765 + 350 = 1115
  2. 2. Algebra

    Factorise: 4x² + 2x

    Answer: 2x(2x + 1)
  3. 3. Geometry

    Find the perimeter: hypotenuse = 12cm, one side = 9cm

    Answer: 28.9cm
  4. 4. Ratio

    Find 26% of 135

    Answer: 35.1
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 43, 11, 50, 25, 26, 30, 35, 12

    Answer: 29