Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 199, 292, and 83

    Answer: 574
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 2, 4, 7, ...

    Answer: 11
  3. 3. Geometry

    Find the perimeter: hypotenuse = 24cm, one side = 15cm

    Answer: 57.7cm
  4. 4. Ratio

    Find 36% of 265

    Answer: 95.4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 26, 13, 29, 4, -17

    Answer: 46

Tuesday 9 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 994 + 540

    Answer: 1534
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 112

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Opposite = 17cm, adjacent = 18cm. Calculate the angle

    Answer: 43.4°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 20:16:16

    Answer: 5:4:4
  5. 5. Statistics

    A bag has 5 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 513

Wednesday 10 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 14 + 12 + 24

    Answer: 54
  2. 2. Algebra

    Factorise: 4x² + 2x

    Answer: 2x(2x + 1)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 28cm, hypotenuse = 47cm. Find the angle

    Answer: 53.4°
  4. 4. Ratio

    Find 27% of 374

    Answer: 100.98
  5. 5. Statistics

    A bag has 3 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 310

Thursday 11 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 31 + ? = 166

    Answer: 135
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 1.75

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, adjacent = 14cm. Calculate the angle

    Answer: 32.7°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 16:24:8

    Answer: 2:3:1
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -3, 27, -10, 1, 10

    Answer: 37

Friday 12 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 993 + 883

    Answer: 1876
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 35x² + 10x

    Answer: 5x(7x + 2)
  3. 3. Geometry

    Find perimeter: adjacent = 16cm, angle = 38°

    Answer: 48.8cm
  4. 4. Ratio

    Find 47% of 346

    Answer: 162.62
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -25, -3, 23, 21, -19

    Answer: 48