Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 15 + 46

    Answer: 2315
  2. 2. Algebra

    Factorise fully: 16x² + 24x

    Answer: 4x(4x + 6)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 16cm, hypotenuse = 32cm. Find the angle

    Answer: 60°
  4. 4. Ratio

    Calculate 35.2% of 953

    Answer: 335.46
  5. 5. Statistics

    A bag has 3 red and 6 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 13

Tuesday 16 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 84 + ? = 114

    Answer: 30
  2. 2. Algebra

    For y = 4x³ + 8, find y when x = 2

    Answer: y = 40
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, adjacent = 14cm. Calculate the angle

    Answer: 40.6°
  4. 4. Ratio

    Calculate 40.2% of 446

    Answer: 179.29
  5. 5. Statistics

    A bag has 6 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 23

Wednesday 17 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 138. What are the numbers?

    Answer: 45, 46, and 47
  2. 2. Algebra

    Expand: 4(5x + 8)

    Answer: 20x + 32
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 21cm, hypotenuse = 41cm. Find the angle

    Answer: 59.2°
  4. 4. Ratio

    Calculate 10.5% of 524

    Answer: 55.02
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 0, 35, -10, 18, 0

    Answer: 45

Thursday 18 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 997 + 797

    Answer: 1794
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 7, 14, 28, 56, ...

    Answer: 112
  3. 3. Geometry

    Find c if a = 19cm and b = 14cm in a right triangle

    Answer: 23.6cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 37.1% of 932

    Answer: 345.77
  5. 5. Statistics

    A spinner has 3 red, 5 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 313

Friday 19 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Add: 78 + 67

    Answer: 9756
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 17

    Answer: x = 34
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, adjacent = 17cm. Calculate the angle

    Answer: 25.2°
  4. 4. Ratio

    Calculate 24.3% of 605

    Answer: 147.02
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 11, 50, 9, 32, 39, 22

    Answer: 27.2