Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 992 + 658

    Answer: 1650
  2. 2. Algebra

    Factorise: 5x² + 6x

    Answer: x(5x + 6)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 12cm, hypotenuse = 24cm. Find the angle

    Answer: 60°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 5m:500cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 28, 10, 22, 24, 46, 28, 45

    Answer: 29

Tuesday 23 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 244 + 264

    Answer: 244 + 264 = 508
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x - 5x + 4y - 2y

    Answer: 4x + 2y
  3. 3. Geometry

    Opposite = 16cm, adjacent = 17cm. Calculate the angle

    Answer: 43.3°
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 2m:200cm

    Answer: 1:100
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 2 blue and 6 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 13

Wednesday 24 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 362 + 968

    Answer: 362 + 968 = 1330
  2. 2. Algebra

    Solve: x8 = 2.875

    Answer: x = 23
  3. 3. Geometry

    Opposite = 20cm, adjacent = 15cm. Calculate the angle

    Answer: 53.1°
  4. 4. Ratio

    Find 47% of 498

    Answer: 234.06
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 15, 50, 21, 19, 47, 17

    Answer: 28.2

Thursday 25 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 138. What are the numbers?

    Answer: 45, 46, and 47
  2. 2. Algebra

    Factorise: 5x² + 2x

    Answer: x(5x + 2)
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 24cm, hypotenuse = 44cm. Find the angle

    Answer: 56.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 16:12:8

    Answer: 4:3:2
  5. 5. Statistics

    A spinner has 4 red, 5 blue and 3 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 13

Friday 26 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 402 + 685

    Answer: 402 + 685 = 1087
  2. 2. Algebra

    What is the next term? 2, 4, 8, 16, ...

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Opposite = 16cm, adjacent = 18cm. Calculate the angle

    Answer: 41.6°
  4. 4. Ratio

    Find 44% of 163

    Answer: 71.72
  5. 5. Statistics

    A spinner has 5 red, 5 blue and 2 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 512