Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Find the total of 168, 229, and 139

    Answer: 536
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 20

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a circle with diameter 22cm

    Answer: 380.13cm²
  4. 4. Ratio

    Find 38% of 56

    Answer: 21.28
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -2, 18, 0, 41, -29

    Answer: 70

Tuesday 30 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 206 + 624

    Answer: 206 + 624 = 830
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x - 4 = 2x + 21

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 23cm, hypotenuse = 39cm. Find the angle

    Answer: 53.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 8:6:10

    Answer: 4:3:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 4, 17, -29, 27, -29

    Answer: 56

Wednesday 31 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 111. What are the numbers?

    Answer: 36, 37, and 38
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 1, 3, 7, 13, ...

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Calculate the area of a right triangle with perpendicular sides 7cm and 13cm

    Answer: 45.5cm²
  4. 4. Ratio

    Find 44% of 418

    Answer: 183.92
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 4 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 12

Thursday 1 January 2026

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 993 + 864

    Answer: 1857
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 72

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    A circle has area 254.5cm². Find its radius (dp)

    Answer: 9cm
  4. 4. Ratio

    Calculate 16.2% of 313

    Answer: 50.71
  5. 5. Statistics

    A bag has 4 red and 7 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 411

Friday 2 January 2026

Keystones #2 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 789 + 794

    Answer: 789 + 794 = 1583
  2. 2. Algebra

    Solve: 8x = 32

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, adjacent = 9cm. Calculate the angle

    Answer: 57.3°
  4. 4. Ratio

    Calculate 11.5% of 287

    Answer: 33.01
  5. 5. Statistics

    A bag has 7 red and 8 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 715