Change pack
Lintel Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 5 January 2026

Keystones #5 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 841 + 874

    Answer: 841 + 874 = 1715
  2. 2. Algebra

    Solve: 9x = 90

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, adjacent = 10cm. Calculate the angle

    Answer: 47.7°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 24:24:12

    Answer: 2:2:1
  5. 5. Statistics

    Find the range of: -3, 43, -23, -21, 1

    Answer: 66

Tuesday 6 January 2026

Keystones #6 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    The sum of three consecutive numbers is 120. What are the numbers?

    Answer: 39, 40, and 41
  2. 2. Algebra

    Solve: 2x = 24

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 39cm. Find the angle

    Answer: 55.7°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 6:4:10

    Answer: 3:2:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 14, 24, 24, -5, -20

    Answer: 44

Wednesday 7 January 2026

Keystones #7 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 76 + ? = 107

    Answer: 31
  2. 2. Algebra

    Solve: x7 = 4.5714285714286

    Answer: x = 32
  3. 3. Geometry

    Opposite = 19cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 49.9°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 10:6:12

    Answer: 5:3:6
  5. 5. Statistics

    A bag has 8 red and 3 blue balls. What is the probability of picking a red ball?

    Answer: 811

Thursday 8 January 2026

Keystones #8 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    What is the missing number: 71 + ? = 170

    Answer: 99
  2. 2. Algebra

    Solve: x2 = 6.5

    Answer: x = 13
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, adjacent = 16cm. Calculate the angle

    Answer: 34.5°
  4. 4. Ratio

    Simplify: 16:20:24

    Answer: 4:5:6
  5. 5. Statistics

    Calculate the mean of: 26, 12, 31, 44, 31, 31

    Answer: 29.2

Friday 9 January 2026

Keystones #9 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 993 + 704

    Answer: 1697
  2. 2. Algebra

    Solve: 5x = 30

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Adjacent = 22cm, hypotenuse = 39cm. Find the angle

    Answer: 55.7°
  4. 4. Ratio

    Find 19% of 474

    Answer: 90.06
  5. 5. Statistics

    A spinner has 6 red, 2 blue and 5 green sections. Probability of landing on red?

    Answer: 613